(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Dušená zelenina (mrkev, fazolky, brokolice) s rýží
Potřebné ingredience
2 velké mrkve, svazek dlouhých zelených fazolek, 1/4 brokolice, kari, sůl, pepř, rostlinná smetana na zahuštění (nebo instantní jíška)
Postup přípravy
Zeleninu pokrájíme na kousky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Ochutíme kari, solí a pepřem. Nakonec zahustíme rostlinnou smetanou (výborná je Grand Cucino) nebo instantní jíškou.
Podáváme nejlépe s rýží (kdo má rád tak brambory).
Je to velmi rychlý a vynikající oběd nejen pro dospělé ale i pro děti.
Dobrou chuť!
Podáváme nejlépe s rýží (kdo má rád tak brambory).
Je to velmi rychlý a vynikající oběd nejen pro dospělé ale i pro děti.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé